Trenutno je u toku snimanje novog filma zasnovanog na životu Miljane Kulić i Nenada Macanović Bebica. Naime, danas je snimana scena u kojoj Miljana prvi put upoznaje majku Mariju sa Bebicom. Iz razloga što su svi mislili da Miljanu ne može niko glumiti osim nje same, ona je to uradila. Marija je glumila Jovanu Tomić Matoru a koja je sve oduševila svjom glumom a Filip Car Bebicu.

 

Naime, prije nekoliko dana Marija jee otvorila svoju dušu kada je u pitanju Bebica pa na podjeli budžeta ispričala sledeće:

 

” On je bio sa mnom u bolnici, nije spavao sve vreme, borio se za nju, mom mužu je spasio život, Bog te je poslao da budeš tu da mu pomogneš, odreagovao si tada kako treba. Vredan si, divan, pošten, svaka bi te majka za zeta poželela. On ima sjajne ljudske osobine, ja znam da on voli MIljanu sve više i više, ali ga je strah da se ona zbližila sa Zolom, nada se da se ona pogubila sa njim. Ja verujem da će odnosi da se poprave sa njegovom porodicmo, on je sjajan momak kojeg svi treba da poštuju. On vodi računa o svojoj deci. Ja ću za nju uvek biti tu. Mene ne interesuju komentari, on je meni pre svega prijatelj, a tek onda drag – rekla je Marija.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here