Vijest da je Jelena Karleuša napustila muzičko tamičenje Zvezde Granda odjeknula je kao bomba. Naime,ono što je posebno šokantno je što će na njenu stolicu da sjedne ni manje ni više nego Svetalana Ceca Ražnatović. Međutimono što je svima sad nepoznato je zašto je Jelena otkačila Sašu Popovića.

 

Kako mediji prenose Jelena je napustila žiri Zvezda Granda jer je Saša odbio njen zahtjev da dobija 10.000 evra po emisji. Pjevačica je do sada po emisiji dobijala 5.000 evra, ili ti 200.000 godišnje, o čemu su mediji pisali, a kada je od Saše Popovića na sastanku u junu tražila da joj se taj honorar duplo poveća, nastao je pravi haos.

 

Saša Popović , nekadašnji prvi čovjek najveće muzičke produkcije na Balkanu bio je u šoku kada mu je Jelena postavila uslove pod kojima želi da nastavi saradnju sa ovom produkcijskom kućom. Saša je pristao da joj poveća honorar za 1.000 evra po emisiji, pa bi u tom slučaju Jelena dobijala 6.000 evra i samim tim inkasirala 240.000 evra na godišnjem nivou za 40 emisija.