Mnogi su ostali iznenađeni na vijest da su nakon šest godina veze raskinuli pjevačica Rada Manojlović i pjevač Haris Berković. Niame, mnogi su se nadali svadbenim zvonima jer se dugo vremena pričalo o njohovoj svadbi. Kako prenose mediji u Srbiji, oglasio se Haris Berković, pa razlog za raskid izgleda više nije nikakva tajna, a izvor kojemu se Haris povjerio je otkrio ovo:

 

 

” Haris i Rada već dugo nisu kako treba, stalno su se svađali i skroz su se udaljili. Njemu je jako smetalo njeno druženje sa Milanom Stankovićem, ne zato što joj je bivši dečko, već zato što je smatrao da loše utiče na nju. Kada god bi potegao temu oko Milana izbila bi svađa i sve mu se smučilo. Rada se skroz okrenula vjeri i promijenila odnos prema dečku, jer joj je Milan “isprao mozak” – a izvor je otkrio i da mu se Haris požalio kako se Rada baš mnogo promijenila.

 

Izvor je otkrio kako je Haris zbog Rade zapostavio svoju karijeru, te da sada vidi da je tu mnogo pogriješio, ali se bio nadao da je njegova veza sa Radom za cijeli život.