Milić Vukašinović otkrio je kako mu je pokojni Željko Ražnatović poslije rata ponudio da dođe u Beograd samo kako bi Ceci uradio album i da mu je tom prilikom obezbijedio smještaj i hranu.

 

” Ja se sjećam Cece kada sam bio na ilidžanskom festivalu. Ona je već sa 14 godina počela da pjeva, ali ovo je bio njen prvi veći javni nastup. Baš je dobro pjevala, kao i danas. Jako je bitno da se potrefi boja glasa s izgledom i to kada se ukomponuje, to je dobitna kombinacija, a Ceca je imala sve potrebne kvalitete za veliku zvijezdu “– prisjeća se Milić i otkriva detalje njihove saradnje.

 

“Došao sam u Beograd posle rata jer je pokojni Arkan htjeo da Ceci napravim ploču. Ja sam krao struju, imao sam neki mali televizor i nisam mogao da vjerujem kad sam vidjeo Cecu, još ona pjeva ‘Tražio si sve’, a u nekim pantalonama na pruge, pa u kameru gleda i ja sam ostao bez teksta. A ovamo padaju granate. Arkan je preko jednog mog menadžera poslao poruku da dođem u Beograd. Šest mjeseci mi je bilo plaćeno sve u hotelu ‘Jugoslavija’ i sve su mi obezbjedili samo da radim Cecin album” rekao je tom prilikom Milić.