Popularna pjevačica Tijana Milentijević poznata kao Žena od sultana, prije nekoliko dana je prijavila svog bivšeg dečka kako ju je pretukao. Tako je sada pjevačica u emisiji Ognjena Amidžića progovorila sve o tome.

“Ja ne bih ništa pretjerano detaljisala, sve je prošlo. Gledam da to ostavim iza sebe, bili smo godinu i po dana, nije se to ispoljavalo na takav način ranije. Ja ne mogu da oprostim i pređem preko toga. Nije mi bila frka, nisam se plašila za svoj život. Mislila sam samo o tome da to prođe. Ne mogu da kažem da to nije bila ljubav, jeste”– ispričala je Tijana, pa dodala kako se ćula sa njegovom porodicom.

“On ima zabranu prilaska i komunikacije. Nemam nikakav kontakt sa njim i sa porodicom, prvi dan sam se čula sa njegovom mamom i sestrom, bili smo u super odnosima. Sada smatram da nema poterbe da se čujem sa njima.”– rekla je pjevačica.

Njen dečko je bubnjar u njenom bendu koji je u alkoholisanom stanju nasrnuo na nju i počeo da je udara. Pjevačica je na kraju 2020. godine odlčila da sve ružno ostavi iza sebe pa je napravila i jednu promjenu što se tiče izgleda.

“Vjerovala sam da je to normalna doza ljubomore, koja postoji u svakoj vezi. Smetalo mu je kada sam u muškom društvu, a ja sam ga razumjela, jer bih odmah pomislila kako bi meni bilo da je on okružen nepoznatim djevojkama. Tako sam pravdala njegove verbalne napade. S druge strane, nije mi branio da nosim miniće, naprotiv, volio je to. Pošto smo zajedno bili u bendu, razumio je da moram da izgledam provokativno, da vrckam, da se smijem, da flertujem… Ali očigledno je tako bilo samo kada sam mu bila pred očima.”– rekla je .