Milena Radulović nakon što je prijavila profesora glume Miku Aleksića za sil..anje podržale su je mnoge poznate ličnosti, a među njima i Milena Vasić.

 

” Ovo je takav šok za mene, mi smo svi iz branše evo ova tri dana u tome, svako od nas nosi to sa sobom i pokušava da svari iako se to ne može nikako svariti. Podjednako me je porazila i Ivina izjava, taj šok samo raste! “- izjavila je glumica u jutarnjem programu te dodala i to kako je upoznala Miku:

” Ja sam Miku upoznala na jednoj privatnoj proslavi kod koleginice, oni su kućni prijatelji, i tad sam prvi put imala priliku da sjedim sa njim, iako sam ranije slušala različite priče o njemu. Moram da podijelim jedno vrlo neprijatno iskustvo druženja, vrlo agresivnog i navaletnog čovjeka u svakom smislu verbalno, jednog demagoga, čovjeka koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu riječ, a sve pod velom jednog očinstva, jedne pravičnosti, patrijaharta. To je bio za mene jedan vrlo neprijatan susret, ali nije bio prvi ni poslednji put da vam neko ne prija energetski u društvu. Međutim ono što je meni ostalo u mislima tada jeste kako je takav čovek napravio toliki kult i okupio određene glumce i posle fakulteta i ostavio veliki uticaj na njih “ – priča Milena, pa dodaje:

” Ja sam toliko ljudi odgovorila od Mikine škole, ja sam išla kod Bate Miladinovića, to je bio potpuno drugačiji pristup i jedan sistem. To nije bio jedan čovjek, kao da je samo on najvažniji. Raspoređeni su bili i prioriteti i energija, nije bilo grubosti, meni je takav pristup bio stran. Ali moram da napomenem, Mikina škola je bila važna ali nije imala takav kredibilitet oduvijek. Bilo je dosta drugih škola kad sam ja upisala FDU i to jakih škola, tako da Mikin put nije bio toliko jak. On dobija na legitimitetu kad je primljena veća grupa iz njegove škole, jako darovitih kolega, kad je ušao veći broj kolega kod njegove supruge Biljane Mašić. Ja sada ne kritikujem tu spregu njegove škole i fakulteta jer ta veza više nije bitna i više je neće ni biti, ali ono što je bitno jeste da je taj čovjek uspio da dobije kredibilitet u našoj branši, da omađija i stvori poseban put za sebe  “– rekla je ona.