Otac iz Ohaja odlučio je da nauči svoju desetogodišnju kćerku lekciji pošto je izbačena iz školskog autobusa. Naime, ova problematična djevojčica je nekoliko puta maltretirala vršnjake i dva puta je izbačena iz autobusa. Prvi put je otac izašao u susret i vozio je od škole do kuće , ali kad je se incident ponovio odlučio je da učini nešto.

 

” Ova slatka djevojčica je moja desetogodišnja kćerka koja je već drugi put izbačena iz školskog autobusa zbog zlostavljanja druge djece” – otac je počeo priču. Umjesto da je grdi, nakon izbacivanja iz autobusa, pratio ju je automobilom na putu do kuće kako bi bio siguran da je sigurno došla, ali je ujedno želio da njegova kćerka nauči lekciju, odnosno da joj više nikad neće biti tolerisano ranije ponašanje i da će svaki put morati da snosi posljedice. Djevojčica mora da bira – ili će da se lijepo ponaša ili će svaki dan morati da hoda pješke 8 kilometara od kuće do škole i natrag.

 

– Mnogi roditelji se možda neće složiti sa ovim, ali ja radim ono šta osjećam da je ispravno da moja kćerka nauči lekciju i prestane da maltretira drugu djecu! Djeco, ako ovo gledate, molim vas, niko ne smije zlostavljati drugu djecu – rekao je između ostalog ovaj otac.