Svi znamo da je loijepo zadržati i njegovati dijete u sebi bez obzira koliko imamo godina, a s druge strane je neophodno mentalno da odrastemo kako bismo se bolje nosili sa izazovima koje život donosi. Međutim, ova tri horoskopska znaka odbiojaju da odrastu i strašno su nezreli.

 

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna u stanju su da viču, vrište i dure se, da bi ubjedili druge u nešto. Oni su vrlo nestrpljivi, temperamentni i ponekad imaju epizode histerije, baš poput djeteta u prodavnici kojem mama neće da kupi igračku. Nezreli su, često donose odluke impulsivno i misle samo na sebe.

 

Rak

Rakovi su promjenljivog raspoloženja, nezreli i vrlo temperamentni. Drugi ih često doživljavaju kao djetinjaste zbog iracionalnog ponašanja i čestih epizoda histerije. Lako se naljute i uvrede, a s druge strane, neće dvaput razmisliti pre nego što izgovore nešto čime bi mogli da uvrede druge.

 

Ribe

Osobe rođene u ovom znaku žive u svom svijetu. Apsolutno ih ne zanima šta drugi misle o njima, a ne interesuju ih ni uloge i odgovornosti koje imaju kao odrasli, pošto vole da žive izolovani u svojim mislima.