Mnogi od nas znaju da sačuvaju novac te da nešto ostave za crne dane a postoje i one osobe kojima to baš ne ide od ruke. Postoje i horoskopski znakovi koji naprosto ne znaju sa novcem. Tu spadaju:

 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su najneodgovorniji kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju da potroše i cijelu platu za jedan dan. Često se znaju naći i u finansijskim problemima, s obzirom na to da im je preterano trošenje novca pravilo, a ne izuzetak.

Lav

Lavovi novac troše isključivo na sebe. Ne mare za to koliko novca imaju na računu, oni jednostavno uživaju u životu. Nije im žao da za luksuznu odjeću i nakit potroše enormne količine novca. Vole i adrenalin, pa se nerijetko odaju i kockanju kako bi umnožili svoj novac.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka zbog svog izraženog optimizma lako pređu granice realnosti. Oni planiraju i ostvaruju stvari za koje apsolutno nemaju novca, ali se uvijek nekako snađu. Njihove namjere su dobre, ali su jednostavno nepromišljene. Strijelci vole zabavu i poslednji dinar će potrošiti na dobar provod.