Napokon počinje dugo najavljivana peta sezona rijaliti takmičenja Zadruga na Pink televiziji, a čelnici ovog programa najavljuju čak 60 učesnika. Naime, produkcija je već navela 20 učesnika koji ulaze u Zadrugu 5.

 

Oni koji su sigurni i koji ulaze su: Miroslav Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora, Mateja Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Izvor je otkrio da je veliko iznenađenje ove sezone Stanija Dobrojević koja će ući poslijednja u rijaliti.

 

“Produkcija ima nekoliko iznenađenja, a među njima je i Stanija koja će ući posljednja ili među posljednjima. I ono što je interesantno je da će Dobrojevićeva ostati u rijalitiju samo mjesec dana. Ona je uradila nadogradnju kose, sredila je nokte i to sve za džabe, odnosno na kompenzaciju. Spremna je, ali se neće dugo zadržati”, ovo je otkrio izvor koji je blizak produkciji.