Par Šeril Mekgregor i Kuran Mekejn, kojeg je javnost upoznala preko društvene mreže TikTok i koji je privukao veliku pažnju.Naime, ono što intrigira javnost su njihove godine Kuran ima 24 godine, a Šeril 61. Kako kažu razlika je velika ali oni uživaju u vezi.

 

“On je najosjećajniji i najemotivniji muškarac s kojim sam ikad bila. Pokazuje koliko mu je stalo do mene. Hemija među nama je odlična. Nikad nisam mislila da ćemo nas dvoje biti zajedno, ali to što se događa između nas je nevjerovatno”, izjavila je vidno srećna Šeril. “Ona zna što radi, i to je najbolji deo. Svaki put nam je sve bolje”, nadovezao se Kuran.

 

Njihova priča je nesvakidašnja ali njihovo upoznavanje je još čudnije. Njih dvoje su se upoznali kada je on imao 15 godina i radio u restoranu koji je vodio njen sin. Kuran je ubrzo dao otkaz i od tada se nisu vidjeli sve dok on u novembru prošle godine nije ušao u prodavnicu u kojoj je ona radila kao prodavačica. ” Iako je prije uvijek bila tako srećna, taj dan je tugovala. Pitao sam je šta se događa, a ona se rasplakala. Bila je uzrujana što je na svojem TikTok profilu objavila kako pleše i primala je puno negativnih komentara zbog toga”, prisjetio se Kuran i dodao kako je odlučio tada da joj pomogne i da snime zajednički video, što ih je zapravo i spojilo.

 

“Povezali smo se na duhovnom nivou. Posjedujemo određenu vibraciju koja nas povezuje”, zaključio je par na kraju i napomenuo da jedino što narušava njihovu ljubavnu idilu jeste neodobravanje njihove veze od strane porodica, ali da ne dopuštaju da im ni to uništi sreću.