Donald Trump otkako više nije predsjednik Amerike s, ne viđamo ga više tako često sa suprugom Melani u javnosti a nedavno je ovaj par iznenadio sve kada se pojavio na jednoj utakmici u Atalanti. Internet korisnici su poludjeli zbog jedne zabavne cene koja je podsjetila na turbulentan odnos Donalda i Melanije Trump.

 

Na snimci koja se pojavila i na društvenim mrežama se vidi akko Melanija aplaudira kako se smije sa svojim mužem ali već sekundu kasnije se vidi kako naglo okreće glavu te prevrče očima i pravi izraz da joj je muka.

 

Korisnici društvenih mreža reaguju na ovakvo njeno ponašanje, te su uslijedili brojni komentari: “Ko još ima osjećaj da Melanija ne može da podnese pogled na svog supruga”, “Melanija ga prezire isto koliko i svi pristojni ljudi”, “Njen kostim za Noć vještica trebalo bi da bude maska žene koja voli svog muža i nije joj preko glave ove truleži. To joj savršeno pristaje”, “Izgleda kao da je osjetila dašak neprijatnog daha”, “Mrzi ga iz dna duše”, samo su neki od hiljade komentara.