Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić i njegov sin Danilo tokom pandemije s korona virusa mnogo su se zbližili. Danilo je pomogao  tokom pandemije kako bi dijelio pakete nemoćnim ali se nazalost zarazio koronom pa se 7 dana nije oglašavao.

 

Danilo je bio hiperaktivno dijete , pa su njegove slike po beogradskim splavovima obilazile medije. Međutim Vučić je pritegnuo kajš, pa je se Danilo posvetio fakultetu. u zadnje vrijeme je dovođen u kontekst da je bio jako blizak sa Veljom Nevoljom i ostatkom ekipe. Veljko Belivuk je u jednom trenutku izjavio da je preko njega primao direktne naredbe od predsjednika države, krenuvši od toga da se prestane skandirati po trebinama “Vučiću pe deru” ili da se spriječi nasilje nad paradom mira u Beograd. Ali, sve te optužbe su pale u vodu, ali je sada Danilo na udaru Dragana Đilasa koju mu je otvoreno prijeti a sve u cijelju destabilizacije njegovog oca.

 

 

U subotu su iskoristili vrijeme da budu zajedno pa su snimljeni u podrumu u Valjevu kako probaju kvalitetno crno vino. “NAJPONOSNIJI TATA NA SVIJETU”, ovako je napisao Vućić.