Nataša Pavlović poznata voditeljica u više navrata isticala da je za skladan brak važno razumijevanje, a onda je u jednom razgovoru je sve rekla:

” Kad se mlad čovjek zaljubi odmah bi i vjenčanje i djecu, zbog toga što misli da će to trajati zauvijek. Ali, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludjeli”  – istakla je , dodajući da je, u trenutku kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, željela da zna šta je sve tačno preživio prije nje.

 

” Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena prije mene, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovjek treba da radi, onda sam kazala- super.”

” Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, nego mi je bilo drago, jer sam znala da će umjeti više da me cijeni i smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja” – dodala je Nataša, zaključujući priču ovim riječima:

 

” Ispričala sam mu i cijeli moj historijat, samo što moja prošlost nije bila baš tako burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim u budućnosti. Sa trideset si zreo čovjek, ali prije toga sto posto nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za cijeli život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu, sad smo sretni” – rekla je za kraj.