Kada je u pitanju domaća estrada poznato nam je da se što se tiče ljubavnih veza pjevača i pjevačica dešava sve i svašta te da ima i pravih ljubavi , preljuba pa i skandala.

Međutim što se tiče pjevačice Aleksandre Prijović za koju se zna da je već nekoliko godina u skladnom braku sa Breninim podsinom, Filipom Živojinovićem sa kojim ima i sina Aleksandra.

 

Naime, prije nego što je upoznala Brenonog posina , Aleksandra je bila ludo zaljubljena u muzičara Momiras Jovanovića a kako su mediji pisali ona je čak zbog njeg pobjegla od kuće. Tada je pjevačica imala samo 15 godina. Toliko je bila ozbiljna da je čak misčlila i da se uda. Njena majka, je uz pomoću policije na kraju ipak uspjela da vrati kući svoju odbjeglu kćerku, a prije nekog vremena je i sam Momir u medijima pokušao da objasni cijelu tu situaciju sa prostom konstatacijom, mladost- ludost. Naveo je kako su u to vrijeme i on i Aleksandra bili veoma mladi, te da je to sada prošlost za njega i da on, isto kao i Aleksandra ima svoju porodicu.