Željko Arkan Ražnatovićje jedan od najmoćnijih ljudi iz proteklog perioda. Njega je čuvala cijela država , iako je pripadao kriminalnoj grupi. Oženio je najpoznatiju pjevačicu Jugoslavije, Svetlanu Cecu Ražnatović sa kojom je dobio dvoje djece.

 

Naime, u današnjem članku vam pišemo o jednom dječaku koji se prisjetio djetinjstva i dana sa Arkanoom a kako se može zaključiti jako mu je teško. On je sin Milenka Mandića koji su bili kućni prijatelji sa Arkanom. ilenko je prepoznatljiv po svom nadimku Manda, i bio je Arkanom najbolji prijatelj, ali i kum, što je velika zeza. Sin Milenka se oglasio i rekao kako je od malih nogu imao jako veliko poštovanje prema njemu, kao što to ima prema svom ocu.

 

Rekao je i da su završili životno putovanje za istim stolom na isti dan. Kako akže ne može da se pomiri a on je objavio nekoliko slika na svom profilu. Dodao je da su mu kako njegov otac, tako i Željko ispunjavali sve želje, da je on 90 tih proglašen za najbogatije dijete ali da je uvijek volio da sa drugima dijeli stvari.