Bivš rukometaš Vlada Mandić važio je za vekog zavodnika , te se može pohvaliti time da je uz sebe uvijek imao najljepše djevojke. Mediji su brujali o tome da je on navodno u vezi sa folk zvijezdom Cecom Ražanatović pa je on sada riješio da progovori.

 

Naime, Vlada posljednjih nekoliko godina vodi povučen porodični život sa suprugom Jasminom i njihovom decom. O njegovim zavodničkim sposobnostima, danas su ostale samo priče koje se prepričavaju, a kako i sam kaže, jedno vrijeme mu je to čak bilo i simpatično. Ipak, neke stvari je morao da demantuje kao što je i to da je u vezi sa pjevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom:

” Da, dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspjesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gde igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga “ – rekao je Mandić