Svi znamo da je učesnica rijalitija Zadruga kao i majka najpopularnije učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić već neko vrijeme ima ozbiljne probleme što se tiče zdravlja. Prije nekog vremena je dijagnosticirana najteža bolest štitne žlijedze zbog čega je išla i na hemoterapije.

 

Marija je već nekoliko dana u Turskoj , a tamo je zbog terapija i to u najsavremenijom bolnici. Marija je objavila poslednje pretrage , a nakon svega se obratila i svojim pratiocima na društvenoj mreži: ”Prije svega hvala svima na divnim riječima podrške. Dobro sam, moje stanje je pod kontrolom. Ja sam borac i drugačiji rezultat nije bio opcija! Hvala poliklinici, što su sve vrijeme bili uz mene, što su za jedan dan zakazali pregled na PET skeneru i organizovali cijelo putovanje.

 

” Pregledala sam se u univerzitetskoj bolnici, koja je dio najveće zdravstvene grupacije u Turskoj. Imam samo riječi hvale za bolnicu i osoblje, kako za doktore, tako i za prevodioce. Bolnica je opremljena najsavremenijim aparatima za onkologiju, rade vrhunski stručnjaci, školovani u Americi i što je najvažnije imaju 98% uspjeha u liječenju, upravo zato sam se opredijelila za ovu bolnicu”, napisala je Marija.