Jelena Karleuša je pjevačica koja je itekako oštra na jeziku , pa sve što misli to i kaže. Jako je popularna na društvenim mrežama te na taj način zarađuje jer ne može nigdje da nastupa.

 

Redovno se oglašava na Instagramu i objavljuje slike pa tako usrećuje svoje fanove. Međutim , sada se dotičemo njene mladosti kada je bila sa jednim momkom iz srednje škole. Tda je imala 19 godina i u javnosti je govorila da želi s njim da ostari.

 

“Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu”, izjavila je Jelena i dodala:

“Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovjek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petero djece.” Ali, nažalost njihova ljubav i nije baš toliko dugo trajala, a ona je odmah nakon nekoliko započela novu lljubavnu romasnu sa Zoranom Davidovićem Ćandom, ali je njihovu vezu na kraju prekinula njegova smrt.