U današnjem postu vam donosimopriču koja je šokirala svijet. Naime, ovo je par kojem je rečeno da je njihov sin umro prije rođenja , a oni su 2018. godine se sreli sa tim sinom nakon sedam godina. Oni su iz Volgograda, u jugoistočnoj Rusiji, 2011. godine, njima je doktor saopštio da je njihov sin novorođeni neće živjeti duže od sedam dana. Oni su potpisali odricanje od djeteta, a ostavili su ga u bolnici i otišli kući.

 

Naime, nakon što su došli kući predomislili su se pa su pet dana kasnije otišli po dijete ali im je rečeno da je beba preminula. Nakon sedam godina sa računa majke je skinuto 3.000 funti a kada je otišla da to prijavi rečeno joj je da suto skinuli sudski izvršitelji zbog duga o ne brigi o svom djetetu.

 

Tada se ispostavilo da je njihov sin živ, a oni su u novembru prošle godine na sudu obnovio svoja roditeljska prava zahvaljujući se na ponovnom okupljanju ove porodice. Tako je portparol izvršitelja saopštio da je bilo jasno da je bračni par ubio ubijeđen da je njihovo dijete preminulo što se nije ispostavilo tačno.