Mnoge je iznenadilo ponašanje učesnice rijalitija Anđele Đurišić , a najviše njene roditelje koji od sramote ne izlaze na ulicu. Naime, ne mogu da podnesu osudu okoline jer im je kćerka postala ljubavnica Zvezdana Slavnića i javno imala se ks s robijašem.

 

Zbog toga su Đuričići koji su se do juče ponosili svojom kćerkom, naprasno odlučili da prodaju porodičnu kuću. “Ni u najluđim snovima nismo mogli da poverujemo da će Anđela postati ljubavnica Zvezdana Slavnića. Očigledno je to zaprepastilo i njene roditelje, koji više ne izlaze iz kuće, viđamo ih samo kad izađu na terasu! Sramota ih je kako se njihova ćerka ponaša u “Zadruzi”, nikoga ne puštaju u kuću, ma ni sa kim se ne druže” – priča komšija koji je insistirao na anonimnosti i objašnjava šta meštani Đenovića misle o cijeloj situaciji:

 

“Anđela je baš obrukala svoju porodicu! To nije samo moje mišljenje već svih nas. Džaba im pare, obraz im više nije čist. Oni generalno dobro žive, iznajmljuju nekoliko poslovnih prostora, imaju još dva stana, u Herceg Novom i Beogradu. Gde će otići kada prodaju kuću, stvarno ne znam” – izjavio je mještanin a iako veliki broj priča samo da su se Anđele odrekli njeni roditelji, njen komšija kaže da to nije nikako istina i da su to mediji sve izmislili.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here