Svake subote veliku pažnju javnosti i gledaoca ima muzičko takmičenje Zvezde Granda i već smo navikli da u svakojoj novoj emisiji imamo po nekoliko sukoba između članova ovog žirija. Pa tako je bilo i prošle subote.

 

Naime, Svetlana Ceca Ražnatović i Marija Šerifović imale su žestoku svađu u emisiji. Ljupka Arsovska iz Makedonije koja je u timu Ane Bekute osvojila je 4 glasa i otišla direktno u baraž. ” Meni je ovaj program okej. Nemam problem sa programom ali imam sa načinom na koji ti pjevaš i izgovaraš tekst. To je neko novonastalo, moderno izgovaranje teksta koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se diskutuje, ali ako je ideja da tako treba da se pjeva okej. Moglo je uvijek bolje, i razgovjetnije, jer ako je neko smislio da to tako treba ja bih ipak svojim glasom i svojim izražajem “- objasnila je Marija sa čim su se djelimično složili i Viki i David koji su dodali kako je originalna i svakako potencijal. Ipak to se nije svidjelo Ceci koja je smatrala da je nejna kandidatkinja oštečena.

 

” Ovoj djevojčici si rekla da pjeva mutavo i dala si joj glas, a mojoj kandidatkinji nisi dala glas, a nije pjevala mutavo pa mi objasni “- zahtjevlala je pravdu ona, a Šerifovićeva je rekla kako je imala pogrešan repertoar za razliku od Ljupke što je još više izrevoltiralo Svetlanu koja je pitala da li se ocjenjuju pjesme.