On je Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, radu u jednoj sportskoj radnji za 285 eura iako su mu roditelji poznate ličnosti.

Oni zarađuju najviše hiljada na romskim svadbama, ali njihov sin je student druge godine menadžmenta i pored učenja on je uspio da pronađe i stalni posao. Jovana skroz rijetko možemo vidjeti u javnosti jer njega takav život ne zanima, on je uzoran učenik i dijete za primjer.

“Jovan već devet mjeseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htjela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne”– rekla je jednom prilikom Zlata.

“Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vrijedan, nisu mu izlasci na prvom mjestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovjek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspije, i drago mi je što smo to prenIJeli na našeg Jovana”– dodala je njegova majka.

Također i njegov otac ponosno priča o njemu..

“Drago mi je što ćete da pišete o tome jer je on zaista dijete za primjer. Dejca poznatih često skrenu u nekom pogrešnom pravcu, uhvate se lošeg društva i problema, ali nisu svi takvi. Naš Jovan je dokaz da postoji i suprotno. Mi se odlično slažemo i dogovaramo o svemu, Zlata i ja nikad nismo imali problem oko Jovanovog vaspitanja i mislim da se to danas najbolje vidi, oboje smo uspeli kao roditelji”– kaže Peja.