Glumica Anželka Prpić trudna je i to joj je drugo dijete i očekuje ga sa svojim partnerom Marko. Iako se priča o vezi Anđelke sa nekadašnjim najboljim drugom supruga , glumica je oprezna šta iznosi u javnost.

 

Nedavno je tako priznala da joj psiholog mnogo pomaže i da tek sad živi život po svojim pravilima. ” Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet-šest godina, znači sa tridesetk godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično, dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao” – ispričala je Anđelka, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza bili motiv za prvi odlazak kod psihoterapeuta rekla je:

 

“Ja sam bila nekako… Ne nesrećna, nego nisam bila ispunjena i onda sam tražila uzrok zašto se ja ne smejem ili nemam želju da se nekome javim na telefon, ne konkterno nekome, nego nikome. Onda sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ne fali ništa, samo ne želim da pričam. Nekada je i naš posao takav, ima dosta ljudi, mnogo ljudi prođe i onda nam trebe negde da se malo dopunimo i mi.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here