Jedan neobičan slučaj se desio u selu kod opštine Kočeljeva kada je čovjek oko 50 tih godina prijavio policiji da mu je žena preminula. Policija je stigla do njegove kuće i ustanovili da je žena bila samo u nesvijesti i to su rekli mužu kojem nije bilo drago pa je policajce napao krstom.

 

Nakon nekog vremena se ispostavilo da je živio sa nevjenčanom suprugom koja je 14 godina staroja žena a kuća je bila njena. Njena kćerka je obavijestila policiju o smrti majke koja je zajedno sa hitnom pomoći otišla do mjesta da bi potvrdili smrt.

 

Kada je stigla policija kuća je bila puno rodbine, komšija i prijatelkja koji su došli da izajve saučešće a već su bili dopremljeni i sanduk i krst. Nakon nekoliko minuta se doktorica vratila i rekla kako je žena živa a nakon toga je i policajac ušao u sobu i uvjerio se u to što doktorica priča, i vidjeo je da žena diše i bio je sretan zbog toga pa se vratio do njeega da mu potvrdi sretnu vijest. Ali, on umjesto da se raduje što mu je žena živa, njega je obuzeo bijes pa je dohvatio krst i napao je policajca s njim. Pa zatim izašao napolje i izlupao auto od policajca.