Dijana Hrkalović bivša državna sekretarka Unutrašnjih poslova aktivirala se na društvenim mrežama postavljajući provokativne slike ali i šaljući poruke javnosti.

 

Dijana je osumnjičena da je sarađivala sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom BVelivukom kao i u aferi prisluškivanja predsjednika Srbije, Aleksandra vučuća , a sada se pokušava da opere šred navijačima Partizana. Uz provokativne slike na koje dobila komentare kao sto su da je lijepa, pojavio se i jedan drugačiji komentar. ” Bravo, Diksi, oprošteno ti je sve, što si nam tribinu uništila, majke mi!” – glasi poruka jednog navijača Partizana. Ali, niko nije očekivao da će mu bivša državna sekretarka, koja je saslušavana nakon pada kriminalne grupe koju je, kako se sumnja, predvodio vođa navijačke grupe „Principi” Veljko Belivuk na nju odgovorit.

 

 

” A ko zna, možda se na kraju ipak ispostavi da ja nemam veze sa tim svim… Čudan je ovaj život. Onaj ko stvarno voli, taj i ne uništava. Pozdrav za sve “grobare” – napisala je Hrkalovićeva, a na kraju komentara ostavila je crno- bijela srca. Ona je u mjesecu martu ove godine saslušana u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje, a taj poligraf je odbila i na saslušanju zbog povezanosti sa aferom prisluškivanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.