Evelin Delai , prelIJepa italianska porno glumica gostovala je jednom prilikom na jednoj italijanskoj televiziji , te je izjavila da joj je belgijski premijer Kru ponudio četiri hiljade evra za se ks od dva sata. Naime, ništa voo ne bi bilo vjerodostojno da ona nije priložila i poruke. Sve je počelo 2019. godine u vrijeme dok je Kru obavljao dužnost potpredsjednika vlade i ministra za razvojnu saradnju, digitalnu agendu, telekom i poštanske usluge. Postao je predsjednik belgijske vlade 2020. godine.

 

 

” Upitao me 24. novembra 2019. godine možemo li da se nađemo, međutim zbog okolnosti sam bila prisiljena da ga odbijem. Sve donedavno zapravo nisam ni znala ko je Kru, sve dok mi jedan filmski producent iz Belgije nije ukazao na to da je premijer” – kazala je Delai i priznala da joj se Kru više nije javljao otkako je na novoj dužnosti.

 

Također je istakla da joj je žao što se nije našla s njim a sve nas sada zanima kako će njegova porodica da reaguje na ovo, s obzirom da je oženjen i da ima dvoje djece.