Afera oko elitne prostitucije još ne jenjava, a oni koju su umiješani pomislili su da mogu odahnuti ali sada je progovorila Jovana Jeremić. najme, voditeljica je otkrila da istražuje već tri godine.

 

” Mi ćemo se danas baviti opet temom prostitucije. Znate da ja to istražujem već tri godine. Ovoga puta će biti elitna prostitucija, gdje se zapravo preselila elitna prostitucija? S obzirom na to da je glavni lanac elitne prostitucije kod nas razbijen i da smo ovih dana imali dosta imena manekenki, voditeljki, pjevačica, glumica, starleta koje su otkrivena u razbijanju tog lanca, ono što ću novo izjaviti, nova saznanja do kojih sam došla je da se elitna prostitucija izmjestila sa teritorije Dubaija, jer to je žargonski rečeno, već provaljena destinacija” rekla je Jovana.

 

” Djevojke koje odlaze tamo da rade kao modeli, zna se da odlaze tamo u prostituciju. Dakle, ona se, obratite pažnju sada, izmjestila u Tursku. Vjerovatno se pitate zašto Turska? Turska zato što su u rusko-ukrajinskim sukobima elitne prostitutke najviše profitirale. Ruski oligarsi su se pomjerili sa teritorije Rusije, izbjegli su na teritoriju Turske i sada tamo cvjeta elitna prostitucija i što bi naš narod rekao:”Od podruma, do Bodruma”. Vi se sad tu nađite, vidjećemo šta će sada tu da se dešava i ko će završiti na jahtrama Bodruma” – objasnila je voditeljica.