U današnjem postu vam pišemo o jednoj vijesti koja je protresla skoro pa cijeli Balkan a najviše Srbiju. Naime, mediji suprenijeli vijest da se sin Goce Božinovske , Mirko Šijan koji ima 29. godina našao u centru skandala kada je navodn bio na kokain žurci u jednom apartmanu koji se nalazi na Novom Beogradu , njegova majka Goca je skoro pa dobila nervni slom.

 

Čim je izbio haos Bojana je nazvala sestru NAtašu Rodić, koja je odmah došla na Surčin kako bi čuvala malog Zorana dok se situacija u kući ne bi smirila. “Nataša je odmah došla u Surčin na poziv svoje sestre. Bojana ju je zvala i rekla da bude tu dok se strasti u kući ne smire. Prema posljednjim informacijama, Mirko je na nož zaratio sa svojom majkom. Da mali Zoran ne bi osjetio ni trunku stresa koji preživljavaju, zbog svih dešavanja, Bojana je bila ubjeđena da će joj sestra pomoći oko djeteta da bude tampon zona između Mirka i majke Goce. “To je laž! Kakve kokainske žurke, to su gluposti, on tu ne bi ni pomislio da uđe, kamoli da je bio..”

 

” Također, moj sin nikad ne bi probao drogu, niti zna ukus toga, i a garantovano stojim iza svake svoje riječi. Sve ove godine sam vodila brigu o njemu, tako da znam da nikada ne bi probao neku drogu”, negirala je sve pjevačica kada je čula.