Pjevačica Neda Ukraden je iznela u javnost do sada neviđeni skandal koji je imala u životu jer je kako kaže ostavila parnera pred oltarom pa da je on demolirao cijeli hotel. ” Ostavila sam čovjeka pred samo vjenčanje! Taj muškarac je bio našeg porijekla, ali je živio u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne idem s njim pred oltar. Jednostavno, promijenila sam plan” – priča Neda , i dodaje da nakon nekog vremena je bila sigurna da nije pogriješila.

 

” Bili smo zajedno godinu dana i baš smo se voljeli. Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao cijeli hotel “Hilton” u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro da otvori oči kada riješi da se uda… Ja sam prije toga već bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno.” dodaje Neda.

 

Pjevačica je 15 godina bila udata za reditelja Milana Bilbiju, koji je preminuo 2013.” Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najljepše godine. Dobili smo kćerku Jelenu, i ona je možda glavni razlog zašto nisam htjela ponovo pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da budem sa nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu”