Kako je počela korona virus tako sve više možemo da na društvenim mrežama vidimo bizarne snimke a naročito na vjenčanjima na kojima mlade luduju. Ovih dana se po internetu vrti snimak jedne mladenke koja je pokušavala da obori muškarca na zemlju dok je nekoliko gostiju pokušavalo odvojiti.

 

 

Naime, zbog bizarne tučnjave u kojoj je glavnu ulogu imala mladenka u velškom gradu Swansea postalo je hit na društvenim mrežama. Snimak koji je nastao na dan vjenčanja pokazuje mladence kako se tuku na podu zajedno sa gostima. Kako bi snimak bio gori u kadru se vidi onesvještena žena u bijelom a na nju niko ne obrača pažnju.

 

Ispod snimka koji je objavljen na Redditu, autor koji ju je postavio je potvrdio da je onesvještena žena prijateljica mladenke i da se onesvijestila nakon što je popila veće količine alkohola. “Očito je jednostavno pala, nije napadnuta”. Korisnici su prokomentarisali da se mlada ponijela kao smeće a neki su se šalili “Ako je ovo vjenčanje, možete li zamisliti tek kakav će da bude razvod”

 

Yes, that’s the bride brawling in the meadow from weddingshaming