U današnjem postu vam donosimo zanimljivu priču koja je sve ostavila u šoku. Naime, policajac Ruben Kumutal je prema riječima njegove nečake nestao jednog dana i niko nije znao gdje je pa su zaključili da je mrtav. Međutim, ispostavilo se da je Ruben imao saobraćajnu nesreću i da je cijelo vrijeme bio u bolnici.


On se svijesti vratio prošle nedelje, a njegova nećaka Džoana Džepton je ispričala za lokalne medije da se porodica pomirila sa njegovom smrcu pošto nisu mogli da nađu njegovo tijelo. “Mislili smo da je mrtav jer mu je telefon bio isključen. Početkom ove godine otišli smo po tijelo za koje nam je rečeno da liči na njega, ali otisci prstiju se nisu poklapali”, rekla je ona za medije. Naime, on je u bolnicu primljen n21. decembra 2020. godine kao nepoznata osoba. Prošle nedelje se osvijestio i iako nije potpuno vratio pamčenje uspjeo je da se indetifuje po imenu i da je policajac. Tako je počela pottraga za porodicom.

 

” Našla sam ga u Nacionalnoj bolnici Kenijata. Nije mogao da me prepozna, kao ni imena članova svoje porodice “, rekla je nećaka. Prošlog petka je policajac otpušten iz bolnice i oporavlja se u svojoj kući u Koibateku, u okrugu Baringo, pod brigom svoje supruge.