Vesna Radusinović je spisateljica, koja je javnosti postala poznata kada je uplovila u ljubavni odnos sa Milomirem Marićem , urednikom i voditeljem Hepi televizije . Oni su se upoznali kada je ona imala samo 15 godina , a svoju vezu su započeli kada je se razvela te sa svojim sinom doselila u Beograd. Naime, spojila je suradnja na jednom projektu a iskre su se stvorile veoma brzo pa su samo nakon nekoliko mjeseci odlučili da žive zajedno.

 

Naime, oni smatraju da papir ne predstavlja ništa pa se nisu pred matičarem pojavili jer jedino što im je važno je da imaju jedno drugo. Vesni kada je preminula majka on joj je bio najveća podrška jer je to ona veoma teško podnijela.

 

Vesna i dalje žali za svojom mladošću i prijašnjim vremenima a to pokazuje i činjenica da je nedavno na svom nalogu na internetu istakla da već dugo ne nosi crveni ruž , kao ni velike minđuše , a da je vrijeme i godine preuzele svoje. Međutim njen vedar duh i smisao za humor su ostali isti i ona kaže kako je to u redu jer vrijeme nosi svoje.