U prošlosti se jednostavno živjelo mnogo bolje , a tada stres nije ni postojao ili jednostavno nije naš toliko pogađao. U to vrijeme pjevačice se nisu posezale za plastičnim operacijama nega se za razliku od toga njegovao kvalitet , a tada se znalo ko je zgodan ko nije. Za razliku od tih vremena svjesni smo toga da danas pjevačice mnogo ulažu u sebe i u svoje tijelo i dovoljno je samo da pogledmao neke spotove i sve će nam biti jasno.

 

Naime, danas je riječ o kraljici 90tih i ona je bila preodređena za uspjeh ali joj se nije dalo. Njeno ime je Sanja Đorđević koja je imala dobar album ali se ona jednostavno izgubila sa scene. Na početku svoje muzičke karijere kako da pogledate slike vidjet ćete kako se ona tada oblaćila kao muškarac iu da je bila ošišana na kratko, ali sada kada vidimo nju možemo da kažemo kako je ona postala jedna velika dama.

 

Naime, ona je krenula nositi suknjice, pustila je kosu, a to se najbolje vidi na slici gdje se ona nalazi sa Lepom Brenom sa njihovog prošlogodišnjeg ljetovanja.