Pjevačica Gordana Adamov poznatija kao Lepa Lana tresla je muzičku scenu osamdesetih godina pa su je mnogi smatrali kao velika konkurencija Lepoj Breni. Iako je i dan danas povezuju sa balkanskom zvijezdom ona kaže da joj to ne smeta.

 

Povezivaće nas do kraja života zato što nas je Zahar stvorio i od toga se ne može pobjeći. Kada sam bila mlađa smetalo mi je poređenje zato što je svaka od nas ličnost za sebe i ako treba da imitiram bilo koga u životu onda ja nisam svoja. Nekada mi je smetalo, ali prošlo je dosta vremena i sada na to drugačije gledam “– rekla je Lana. Ona se naglo povlači sa scene usljed medijskog linča i anonimnih prijetnji pa je ispričala kako joj je bilo teško.

” U medijima se pisalo svašta, povezivali su me sa braćom Vujović, pisali su da se razvodim, da sam pobegla sa detetom, a ja sam u sretnom braku već 46 godina… Morala sam da pijem lijekove za smirenje od stresa koji sam proživjela, ali to je sada prošlost “– iskrena je bila pjevačica i dodala kako da su ti naslovi bili tačni, kad-tad bi neki dolazi u vidu slika ili sličnog isplivali na vidjelo. Evo kako izgleda: