Pjevačica Neda Ukraden se prije nekoliko dana vakcinisala protiv korona virusa, a na Instagramu je objavila i fotografiju. Međutim , uslijedila je lavina negativnih komentara a kako Neda ističe ona je navikla da bude na meti. U jednim trenutku razgovora nije mogla da izdrži pa su joj krenule suze.

 

” Na mom čelu su svi ludaci crtali metu. Patriotizam nije pojesti krmetinu, pa dignuti tri prsta. Patriotizam je kad cijeniš svoje umjetnike, sportiste, glumce, kad pamtiš historiju, nije patriotizam kad dižemo prstiće i govorimo “brate, gospođo” – rekla je Neda pa dodaje kako su joj najveća podrška porodica i publika.

” Ne treba se iživljavati, snaga koju mi je Bog dao mi je pomogla, moja porodica i moja publika. Zahvalna sam na svojoj porodici, imam predivnu kćerku, zeta i troje unuka “- rekla je Neda, zatim dodala i da smatra da ljudima na društvenim mrežama “bode oči” svojim izgledom.

” Sve te moje slike ne bi bole oči da sam ja neka baka sijeda, ja ih bolim što ovako izgledam. Samo bih poručila svim ženama, pogotovo mojih godina, da cijene sebe, da cijene dobro u ljudima” – završila je pjevačica