Danas pričamo o šou biznisu, Jeleni Karleuši o kojo se u zadnje vrijeme malo skroz čuje. Ali to je nemoguća stvar jer se o njoj mora bar malo nešto pisati pa barem putem i Instagrama. Svi već znamo da joj ruže baš ne svjetaju u privatnom životu i da se u braku nalazi samo zbog kćerki. 

Sada je on tu jerr ima pauzu u kineskom klubu u kojem igra, pa je u Beograd stigao samo po svoje kćerke koje je odveo na luksuzni odmor na Bahame. Pjevačica je ostala kod kuće kako bi spremala novu sezonu Zvezda Grand, a priča se kako sa Marinom Tucaković radi na novoj pjesmi. Ostaje nam da vidimo nakon velike pauze kako će to da zvući. 

Malo je onih koji znaju kroz kakve je ona tužne priče prošla dok je bila u vezi sa Ćandom, koji je odrastao na ulicama Beograda. Zoran Davidović se kobne 1993. godine vračao sa jedne sahrane, kada je izgubio glavu sa svojim najboljim prijateljem u tada jako popularnoj sačekuši. 

On je sa Jelenom imao jako velike planove, pa čak je imao u planu da se preseli iz Zemuna i d akupi kuću kako bi započeo novi život sa Jelenom. Jelena Karleuša je čak i snimila jednu pjesmu za njega “Budala za Zorana”, ali ko zna kako bi to danas izgledalo da je on živ.