Mirko Gavrić je bivši zadrugar koji je odlučio da zauvijek izbriše Lunu Đogani iz svog života, pa joj poručio da joj više nikad neće dati priliku da se počnu ponovno družiti.

On je inače već dugogodišnji prijatelj njene majke Anabele i nje, a uvijek je bio na strani Anabele dok su se Luna i ona svađale, pa je to Lunu naljutilo i navelo da ga obriše sa Instagrama.

“Sa Anabelom jesam u kontaktu. A što se Lune tiče, više nemamo nikakav kontakt. Sama je odlučila da me otprati drugi put sa Instagrama i na taj način mi jasno stavi do znanja da sa mnom ne želi nikakvu komunikaciju. Odgovorio sam blokiranjem njenog profila i nemam namjeru da više ikome pružam šansu i priliku da od mene pravi majmuna. Možda jeste navikla da može šta hoće, ali ne i sa kim hoće. Što se mene tiče, želim joj sve najbolje u životu, neka je zdrava i sretna 100 godina. Od mene je svega bilo i previše i da budem jasan – ne kajem se ni zbog čega! Sve sam radio zato što sam tako želio! Poznata je po tome da ishitreno donosi odluke koje se kasnije pokažu kao loše, ali to je njen život i njeno pravo. Sama je odlučila tako i ja sam ispoštovao njenu odluku. Samo što više nikada kod mene neće dobiti priliku. Ne ona, niko!”– rekao je Mirko.