Najpoznatije muzičko takmičenje u regionu su Zvezde Granda, a do sada su napravili i pronašli veliki broj zvijezda, pa tako da je sada Grand oblikovan svojim pjevačima. Među tim pjevačima se nalaze sada vleika imena kao što su Slavica Ćukteraš, Tanje Savić, Darka Lazića, Milice Todorović i dr. Ovo je takmičenje koje pokazuje da pobjednik nije uvijek najuspješniji, jer je većina onih koji su pobijedili nisu napravili neku karijeru, dok su oni koji su došli do samog finala postali veliki pjevači. 

Jedna od njih je i Slavica Čukteraš, a Tanji Savić i njoj su mnogi pridviđali veliku karijeru, jer su odmah na samom početku imale dobre hitove i postale popularne. Ali su se samo odjednom povukle sa estrade, pa tako d agodinama nisu izdale ni jednu pjesmu, a sada je došlo vrijeme kada je vrlo teško se vratiti na scenu jer ima dosta drugih pjevača . Slavica je nakon razvoda postala popularna u medijima i aktivna na INstagramu, društvenim mrežama gdje stalno objavljuje neki sadržaj. Pjevačica nije puno pričala u javnosti ali se dobro zna da je iza nje vrlo težak period jer je prebolovala i korana virus, ali se također suočila sa jednom teškom bolesti.

ALI njena energija ne opada i Slavica je puna elana i pozitive, pa je sada odlučila da sve svoje fanove iznenadi i sa novim uratkom, kako bi se s tim odužila svim svojim fanovima i prijateljima koji je cijelo vrijeme prate iako nije imala nastupe. Slavica je sabrala sve detalje iz svoje muzičke prošlosti i čak mjesec dana pripremala video u kojem je objavila najveće hitove iz doba kad je bila najpopularnija, te je i stajling podredila upravo tom periodu, i iskoristila staru garderobu iz tog doba.