Ubistvo pjevačice Jelene Marjanović je uvijek bilo velika misterija. Iako je prošlo 5 godina ubica je na slobodi i pitanje da li će ikad biti uhvačen. Prvi među osumnjičenim je bio njen suprug Zoran Marjanović ali je nedavno njegova kćerka dala izjavu koja je skinula terret sa njeg.

 

Naime, veljko Delibašić i Aleksandar Zarić govorili su o ubistvu Jelene Marjnaović i suđenju Zoranu Marjnanoviću koje pod budnim okom javnosti traje već šestu godinu. “Ne postoji savršen zločin, ima mnogo dokaza ko je pravi ubica i ujedno su to dokazi da Zoran Marjanović nije ubica. Pronađeno je stopalo ubice u kanalu, pronađeni su biološki materijali i sve je to ostavljeno na jednu stranu, a onda se sve pakovalo Zoranu Marjanoviću i došli smo do toga da godinama pokušavamo da riješimo ovaj slučaj. Izvijesno je za Zorana da će biti oslobađajuća presuda”, rekao je advokat.

 

” Traži se da se dostave određeni dokazi, iako to nije njihov posao, po nalogu suda je naređeno da se vidi koji su telefoni bili uključeni n nasipu tog istog dana i ko su vlasnici tih telefona. Međutim, to do dana danas nije učinjeno, a taj podatak postoji u policiji, pominju se neka imena, a očigledno imaju neke veze sa tim nasipom i mjestom događaja. Aleksandar Zarić kaže da je u pitanju oko 30 tak osoba. “Stručnjaci su potvrdili da Zoran Marjanović nije gasio telefon tog dana, već da je samo imao jednu jedinu akciju, a to je da je pozvao Jelenu kada se nije pojavila”, rekao je advokat.

 

Polako se istina navire a poznato je da nije ubica njen suprug. Ono što dodatno kompliku je biciklista koga su kamere uhvatile nedaleko od mjesta zločina, a koji je kako navodi advokat Zarić, dio slagalice koji nedostaje u čitavom ovom slučaju.