Svi smo već upoznati sa situacijom i ratom koje vide pjevačice Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović i koji često završi na sudu. Jučer je ponovo bilo ročište na kojem su obje pjevačice dale svoje izjave a na suđenju su bili i mediji. Naime, Ceca je dvije svoje optužbe koje je podigla jer je Jelena nazvala glupačom i ubicom a kako kaže te Jelenine riječi su njoj nanijele veliku vol i uvredu njenoj porodici.

 

 

 

Ceca je dodala kako nikad nije bila u svađi sa Jelenom , ali da Jelena već 20 godina komentariše nju i njen privatni, kao i profesionlni život. Zatim su Cecu jako pogodile tvrdnje Karleuše da je ona naručila ubistvo Jeleninog nekadašnjeg vjerenika, da je dio zemunskog klana, da je ološ, ubica i loša majka, kao i sve ostale uvrede koje je Jelena izrekla ili napisala na račun Cece Ražnatović.

 

Ceca misli da su Jelenini navodi bez osnova i dokaza. Ceca je rekla i to da smatra da je potrebno psihijatrijsko vještačenje Jelene jer po njenom mišljenju normalan čovjek ne može da uradi ovakve stvari.