U današnjem postu vam donosimo zanimljivu priču , a radi se o jednoj mladoj djevojci po imenu Meaghan Taylor (23) koja je na jednoj online stranici pronašla vjenčanicu iz snova i to veoma jeftino.

 

Naime, kada je pošiljka stigla to iopšte nije ličiulo na sliku vjenčanice s aplikacije za kupovanje.” Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela što je stiglo. Nimalo nije izgledalo poput fotografije prema kojoj sam je naručila. Bila sam prilično slomljenog srca, ali nisam se mogla suzdržati od smijeha “ – kaže Meaghan. Odmah je kontaktirala korisničku podršku stranice i tražila povrat novca ali i stim je imala problem.

 

” Tražila sam povrat novca, ali rekli su mi da trebam originalnu ambalažu i kutiju u kojoj je došla, a ja je nisam zadržala. Zatim sam im rekla da mi je ovo uništilo vjenčanje jer sam očekivala haljinu s fotografije. I napokon su mi vratili novac” – objasnila je. Ipak uspjela je pronači smiješnu stranu priče te je svoj enuspjeli pokušaj kupovin ei to podijelila na svom profilu, Njezina slika je ubrzo postala viralna.