Šokirala je sve svoje fanove kada je Mina Vrbaški objavila video na kojem se vide sve korekcije koje je imala na svom licu. NJu su kao bivšu učesnicu Zadruge i starletu obasipali sa lijepim komplimentima, kako izgleda prelijepo i kako je smršala, ali izgleda da to njoj nije bilo dovoljno. 

Starleta je novac koji je zaradila u “Zadruzi 3” gdje je imala vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, potrošila na operacije.

“Mina je nakon raskida s njim bila nezadovoljna i željela je nešto da promijeni. Otišla je na pumpanje jagodica, što joj uopšte nije trebalo, a onda je odradila i popularne mačje oči, a dodala je i hijaluron u obe usne. Ona je sada gotovo neprepoznatljiva. Jagodice su predimenzionirane, kao i usne. Njeni prijatelji se nadaju da će to sve da splasne, ali male su šanse jer je ona baš željela da se sve to vidi”– rekla je jedna blizka prijateljica.

Poslije objavljenog snimka gdje je pokazala novi izgled, bila je preplavljena komentarima koji su pokazivali razočarenje što je to uradila.

“Pogledaj se, na šta ličiš”, “Onako lijepa djevojka da se unakazi, strašno”, “Bila si ljepotica, a sad si ista ko i sve izoperisane starlete”– ovo su bili samo neki od komentara.

Sada se šuška kako će Mina da uđe u “Zadrugu 4”, ostaje nam da vidimo šta će se desiti.