Već dugo vremena se govorilo o svađi pjevačica Vesna Zmijanac i Zorice Marković a na iznenađenje mnogih Vesna je pjevala u kafani svoje kolegice. Tim povodom se oglasila i Zorica pa otkrila kako je došlo do ponovne saradnje sa Vesnom posle više od pola decenije.

 

” Vesna i ja se znamo punih 35 godina, to prijateljstvo je neraskidivo i ostaće tako dok smo žive. Radile smo zajedno, to zna cijeli svijet i, ljudi koji su prodefilovali, a bilo ih je milion za pet godina, u „Lepezi”, gdje smo sarađivale više od godinu i po. Imala je svoj svaki četvrtak. Nakon duže pauze stvorila se prilika i, što se tiče objekta i mojih partnera, da Vesna može da nastupa. Dogovorile smo se da ona svake subote nastupa u „Pravoj priči”. To bi se desilo svakako i da joj nije otkazan koncert na Tašmajdanu “- rekla je Zorica pa nastavila:

 

” Mi smo najbolje prijateljice, bile i ostale. Ona i ja nikada nismo imale nikakav nesporazum, zbijale smo šale akonto te priče. Kao što znate, kurs se mijenjao, danas je 117, sutra 118, evro raste, pada, neka razlika, sića je bila manje uplaćena. Neke 2.000, 3.000 manje je uplaćeno, ali nas dvije smo se tome smijale i zbog toga nikada nije bio doveden naš odnos u pitanje. Saradnja će trajati dokle god ona bude željela. Spoj nas dvije je neprikosnoven. Ona ne nastupa ovdje, ide tamo gdje sam ja “– završava Zorica.