NAPITAK KOJI JAČA SRČANE MIŠIĆE -uz pomoć ovog napitka ojačat ćete srce i poboljšati kvalitet života!

Tinktura od ove biljke idealna je za jačanje srčanog mišića, te se koristi i za očuvanje zdravlja arterija i čitavog sistema odgovornog  za cirkulaciju. Ovu tinkturu najčešće koriste  osobe koje već imaju zdravstvenih problema sa srcem : visok krvni pritisak, angina pektoris, neroza srca, razne srčane mane, arteroskleroza, nervoza srca, lupanje i preskakanje  srca .  Tinktura  blagotvorno djeluje i na smirenje živaca, stres .

 

Recept i način upotrebe : 

Tinkturu od gloga možete napraviti sami kod kuće . Ono što vam je potrebno su listovi i cvjetovi gloga. Glog cvjeta u proleće, tako da je tada idealno vreme da ga naberete. Još vam je  potreban  i 90% medicinski alkohol ( može poslužiti i 70% medicinski alkohol ) .
Način pripreme: 20gr listova i cvjetova gloga sitno isijecite i prelijte sa 1dl alkohola (ukoliko želite veću količinu tinkture, povećajte srazmerno sastojke ). Sve satojke naspite u staklenu posudu, dobro zatvorite i ostavite da odstoji 3 sedmice na sobnoj temperaturi. Nakon toga, sadržaj iz staklene posude procijedite kroz gazu,i tinkturu možete odmah konzumirati.

Konzumirajte tinkturu 3-4 puta na dan, na prazan stomak prije jela, po 15 kapi sa malo vode.

Pozitivne rezultate primetit ćete nakon 3 meseca kontinuirane upotrebe.