Još uvijek je glavna tema svih medija najbolji teniser svijeta koji je i trn u oku nekim moćnicima svijeta. Neki se i dive Novaku ali postoje i ti negativci koji ga hejtaju.

 

Na jednom sajtu je napsiana skandalozna kolumna Šijama Kamala pod konkretnim tajtlom “Zašto ne mogu da budem navijač Novaka Đokovića?”. “Stvarno bi bilo skromno da kažem da nisam navijač Novaka Đokovića. Ali bolje je i to nego reći: “Ma Novak Đoković je sjajan teniser, možda i najbolji svih vremena, ali ipak ne misliti nešto takvo”. Međutim, sa jako puno tuge moram da priznam da je Novak Đoković vjerovatno i najveći teniser svih vremena”, napisao je novinar Šijam. Sada nakon što se srpski as javio da obraduje cijelu Srbiju sa lijepim vijestima, komentari dolaze sa svih strana.

 

Novak ide na olimpisjke igre. Međutim tamo ga eće čekati najveći rivali, ali će biti tu teniseri koji mogu da mu zaprete. Svi stručnjaci misle da prvom reketu svijeta u Tookiju nije nikako mjesto. Prvi se javio Nnovakov bivši trener Boris Beker i štro kritikovao učešće srpskog asa na Olimpijskim igrama, da bi se onda pojavio tekst jednog njemačkog lista koji je uputio još teže riječi.

 

“Poslije titule na Vimbldonu otkrio je da su šanse 50-50. Sada je pohlepa za uspijehom i slavom jača od razuma. Novak je potvrdio da će otići u Tokio i ne smetaju mu istorijski puč i brojna otkazivanja drugih tenisera”, oštro su rekli Njemci.