Nakon viejsti da je Petar Strugar po drugi put postao otac iznenadilo je sve s obzirom da on svoj privatni život čuva daleko od javnosti. Sina je dobio sa Oljom s kojom se zna duži niz godina.

 

“Olja i on se poznaju dugi niz godina. Ona nije iz javnog posla i ne želi da se medijski eksponira. Vodi miran život i prija joj da je daleko od očiju javnosti. Prvo su bili prijatelji, a onda su varnice sijevnule. Prija joj to što je Petar neposredan, duhovit i neko ko voli sport i prirodu i životinje, kao i ona “, rekao je izvor.

Lijepa vijest iznenadila je mnoge, a ponajviše Petrovu bivšu djevojku, pjevačicu Milicu Todorović, s kojom je okončao vezu u martu prošle godine. Iako o razlozima rastanka nisu govorili spekulisalo se da je Milica željela porodicu i dijete, ali ne i Petar, s obizrom na to da se već ostvario u ulozi oca.

 

Milica i Petar su se posvađali zbog toga što je on bio ravnodušan kad ona priča kako želi da mu rodi dijete jer joj se sviđa koliko je brižan otac prema šestogodišnjem sinu Zariji iz okončanog braka sa glumicom Ivanom Nikolić. Petar je vidio da Milica obožava djecu i misli da će ona biti dobra mama, međutim, nije mu se žurilo da pravi djecu sve dok zaista ne bude siguran da je Milica žena s kojom želi da ostane trajno jer u prošlosti nikada nije zamišljao da ima ozbiljnu vezu sa pjevačicom. Milicu je Petrova pasivnost i suzdržanost kad se pokrenu ozbiljne teme o zajedničkoj budućnosti počela da nervira i nalazila mu je i druge zamjerke”, rekao je tada izvor blizak pjevačici. Vijest da je njen bivši postao otac nisu pomele zgodnu Kruševljanku, koja mu je u razgovoru čestitala.

“Čestitam, nek je bebac živ i zdrav”, kazala je Milica.