Cijeli region je pjevačica Ljupka Stević šokirala kada je zbog svađe razbila dva automobila svog muža generala policije Dragiše Simić, a s njim je bila u vezi 10 godina. Sada je Ljupka otkrila da li bi dala drugu šansu i rekla kako je molila inspektore da je odvedu u zatvor.

“Bilo mi je prelijepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovjek je uradio šta je uradio. Da je sjeo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo”– ispričala je kroz suze Ljupka.

“Što se tiče tužbi nosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan “– otkrila je pjevačica i dodala da ne zna odakle joj ovolika podrška.

“Ne znam odakle ovolika podrška, ali eto, tako mi se salomilo. Ako je ovo podstrek za druge žene, koje se nalaze u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti i da ne dozvole da ih muškarac pravi budalom”– kaže Ljupka.

Zatim je otkrila da li bi mu dala drugu šansu.

“Pojaviće se neko u mom životu, nadam se da me se muškarci sada ne plaše. Ovo je isključivo bilo iz prevelike ljubavi, srušio mi se cijeli svijet u tih 5 minuta. Kajem se, krivo mi je ali bih opet sve isto uradila”– rekla je.

Također ona je poslije ovog incidenta dobila poruku od svog bivšeg, koja je glasila:

“Rekao mi je da smirim, da dođem sebi i da sam pretjerala dosta”.