Kao što je već svima poznato uskoro počinju Zvezde Granda sa novom sezonom u kojoj kao član žirija neće biti Jelena Karleuša te na njeno mjesto dolazi Ceca Ražnatović. Iako je Saša Popović planirao da ona i Anastasija budu u Pinkovim zvijezdicama to je se promijenilo.

 

Naime, Marija Šerifović je najavila da posle ove sezone napušta takmičenje Zvezda Granda. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Marija Šerifović otkrila da posle Jelene Karleuše i ona napušta takmičenje. Naime, ona je pred sami početak ovog snimanja prve epizode nove sezone, u kojoj će se pojaviti Ceca umjesto Jelene sapštila svoju odluku. “Ja ću se maksimalno potruditi da i ove godine moj kandidat bude pobijednik i da se sa tri krune pozdravim sa takmičenjem. Dosta više..”, rekla je Marija i dodala:

 

“Jelena je ostavila strašan pečat u ovom takmičenju, sigurno je da će nedostajati pogotovu meni. Produkcija je odlučila tako kako je odlučila. Ceco, veži se polećemo. Njoj sam požela dobrodošlicu, mi se poznajemo i poštujemo. Ne poznajemo se dovoljno dobro, privatno, ne znam kako će se u ovom ludilu snaći, hajde da verujemo da hoće.”, kaže Marija.