U posljednjih nekoliko dana pjevač Darko Lazić je prolazio kroz veliku dramu , imao je turbulentan period a to sve dokazuje i njegova objava na društvenim mrežama. Darko je objavio fotografiju sa pokojnim ocem a u opisu je stavio ” Mnogo mi nedostajes!”

 

Podsjećamo, Darko je prije nekoliko dana od svioje bivše supruge Ane uzeo kćerku Lorenu , a samo što je proveo sat vremena sa njom u rodnom mjestu Brestaču, kako smo saznali on je nju ostavio i otišao u kafanu. Njegova majka Branka Lazić je potvrdila da je njen sin prije više od mjesec dana ni jednom nije ostavio malu kćerku sa njom, i da se nije vratio dva dana kući, i da je Ana tada došla u Brestaču po kćerku. Ona je dodala da je Darko cijeli dan bio sa kćerkom , ali da je otišao na jednu privatnu večeru, i da se vratio tokom noći i da je sutrašnji dan proveo cijeli sa Lorenom.

 

Darkova majka kaže da su se Darko i Ana dogovorili da će on dovesti Lorenu u Beograd ali da je Ana opet došla po nju. Zatim je dodala da nije istina da je Lorena provela dva dana s njom bez Darka, a sada se oglasila i Ana:

 

“Slatko se ismija… Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, “imaju tako rijetku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu”?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slučaj i koji će se sa akterima družiti na sudu.“, rekla je pjevačica Ana Sević.